ZF 24

Începe sezonul de raportări pe bursă: 9 companii îşi anunţă rezultatele în această săptămână

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Roxana Pricop

27.10.2013, 19:13 26

Un număr de nouă companii îşi vor anunţa în această săptămână rezultatele financiare obţinute în trimestrul al treilea. Erste Bank (simbol bursier EBS), instituţie care controlează BCR, Banca Comercială Carpatica (BCC) şi Banca Transilvania (TLV) sunt primele bănci care îşi vor anunţa rezultatele financiare joi 31 octombrie.

În primul semestru, Carpatica a înregistrat un profit net de 16,1 milioane lei, în creştere cu 74,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la active în scădere cu 23,7% comparativ cu sfârşitul lui 2012, de 3,6 miliarde lei.

WikiZF: Profilul companiei Banca Transilvania

Banca Transilvania a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei (41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeaşi perioadă a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% faţă de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei. Tot în această săptămână îşi vor anunţa rezultatele financiare Farmaceutica Remedia (RMAH) şi Turbomecanica (TBM).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO