ZF 24

Industrial Access: Un business sănătos înseamnă să renunţi conştient la cotă de piaţă în speranţa că mediul economic se va îmbunătăţi

 Industrial Access: Un business sănătos înseamnă să...

Autor: Andreea Neferu

11.11.2013, 00:08 69
„Lucrările de infrastructură sau de energie verde au fost ucise de măsurile luate de guvernanţi“. Nu lucrez cu statul, dar depind de investiţiile sale.
 
Industrial Access, unul dintre cei mai im­por­tanţi jucători de pe piaţa închirierii de nacele şi platforme de lucru la înălţime, deţinut de fondul de investiţii Balkan Accession Fund şi de românul Ştefan Ponea, a renunţat la proiectele în care nu avea certitudinea că îşi va încasa banii asumându-şi astfel şi pierderea de cotă de piaţă.
 
„Am învăţat începând din 2009 şi am ajuns la concluzia că e o pierdere să lucrezi cu clienţi rău-platnici sau cu companii cu un model de business lipsit de moralitate. Am hotărât să ieşim din anumite tranzacţii (de închiriere sau vânzare de utilaje în care nu existau certitudini de încasare a banilor – n.red.) şi eu cred că această politică ne păzeşte de ceva mai rău. (...). Singura metodă prin care asiguri o structură sănătoasă a firmei e să fi selectiv şi să renunţi conştient la cotă de piaţă în speranţa că mediul economic se va îmbunătăţi“, spune Ştefan Ponea, CEO şi managing partner al companiei Industrial Access. Nacelele sunt utilaje pentru lucrul la înălţime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO