ZF 24

ING a acceptat restructurarea unor credite de 17,5 milioane de euro luate de Flamingo

02.11.2009, 18:08 30

Retailerul de electronice si electrocasnice FlamingoIntenational a semnat un acord cu ING Bank pentru restructurareaunor datorii financiare in valoare de 17,5 milioane de euro.
Potrivit reprezentantilor Flamingo, ING a fost de acord cuprincipalele masuri propuse pentru restructurarea contractului ce afost incheiat in 2001 si prin care retailerul are acces la o liniede finantare de 17,5 milioane de euro.

Conducerea retailerului a declarat ca restructurarea datoriilor seva realiza intr-un interval de doua luni si jumatate iar masuraface parte din planul de restructurare financiara pus in practicain acest an.

In primele sase luni, vanzarile companiei au scazut cu 45%, la187 milioane lei (44,21 milioane euro), comparativ cu valoarearaportata in ianuarie-iunie 2008, pe fondul declinului pietei deprofil si al cheltuielilor pe cap de locuitor.
Retailerul a raportat pierderi in perioada analizata, cu un EBITDA(profit inainte de deducerea taxelor, impozitelor, dobanzilor siamortizarii) negativ reprezentand 16% din vanzari


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO