ZF 24

ING: Niciun plan de business prezentat de conducerea Flamingo nu a produs rezultate in sensul imbunatatirii situatiei companiei

09.12.2009, 16:02 23

Reprezentantii ING Bank au confirmat declansarea incepand deluni a procedurii de executare silita asupra a patru firme dingrupul Flamingo - Flamingo International SA, Flamingo Computers SA,Flanco International SRL si Flamingo Distribution Center SRL - dincauza ca managementul acestuia nu a respectat termenii intelegeriiincheiate pe 4 noiembrie 2009 privind restructurarea credituluidatand din 2001.

"Pe parcursul acestui an, ING Bank NV Amsterdam - SucursalaBucuresti si echipa de conducere a Flamingo au purtat discutiirepetate privind necesitatea unor masuri de restructurare siregandire a modelului de business in conditiile crizei economice.Conducerea Flamingo a prezentat pe parcurs cateva planuri debusiness, dar niciunul dintre ele nu a produs rezultate in sensulimbunatatirii situatiei companiei", afirma reprezentantiibancii.

ING acuza "aparitia repetata a incalcarilor angajamentelor parte acontractului de imprumut si continua deteriorare a situatieifinanciare a companiilor din grupul Flamingo". "Acestea nu au lasatING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti alta optiune decat sainceapa executarea silita a garantiilor existente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO