ZF 24

Investitie de peste 400 mil. euro intr-un proiect imobiliar si de agrement la Poiana Brasov

27.05.2007, 14:28 184

Compania INR Management Real Estate investeste peste 400 de milioane de euro pentru a construi, la Poiana Brasov, un proiect imobiliar care va include, printre altele, terenuri de golf, un hotel de cinci stele si circa 1.000 de apartamente si vile.
Proiectul, denumit Silver Mountain, va fi dezvoltat pe un teren situat la o distanta de doi kilometri de partiile de schi din Poiana Brasov si la circa 15 kilometri de orasul Brasov.
"Vor fi apartamente si vile de lux, destinate vanzarii, terenuri de golf care acopera o suprafata de 44 de hectare, un club si o scoala de tenis condusa de Ilie Nastase, precum si un hotel de lux", a declarat Simina Istrate, residential specialist la Colliers International, agentia imobiliara care promoveaza proiectul.
Lucrarile de constructie au inceput deja si se desfasoara in etape, iar termenul de finalizare a intregului proiect va fi peste circa sase ani. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO