ZF 24

Ion Barladeanu, artistul deseurilor politice reciclate, si-a prezentat prima expozitie personala in Franta - Realpolitik. Printre vizitatori, Angelina Jolie

28.02.2010, 12:34 518

Artistul Ion Barladeanu, care isi prezinta prima expozitiepersonala in Franta - "Realpolitik" -, din 25 februarie, la Galeria"Anne de Villepoix" din Paris, s-a intalnit, vineri, cu actritaAngelina Jolie, care s-a aratat foarte interesata de lucrarileacestuia, informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat al postului de televiziune HBO, IonBarladeanu, autor de colaje si personajul principal aldocumentarului "Lumea vazuta de Ion B" (productie HBO Romania siAlexander Nanau Production), se afla la Paris pentru a-si prezentalucrarile la expozitia organizata de galeria H'Art Bucuresti sigaleria "Anne de Villepoix". Deschiderea oficiala a expozitiei areloc sambata, 27 februarie.

Prin intermediul regizorului Alexander Nanau, i-au fostprezentate actritei Angelina Jolie extraordinara poveste a lui IonBarladeanu si creatiile artistului, iar aceasta a dorit neaparatsa-l cunoasca personal, ceea ce s-a intamplat vineri.

Jolie si Barladeanu au stat de vorba aproximativ doua ore desprearta si filme si au facut cateva poze impreuna. Angelina Jolie si-aexprimat admiratia sincera fata de artist si dorinta de a pastralegatura cu acesta. Cititi mai multe despre expozitia de arta de la Paris a lui IonBarladeanu pe www.mediafax.ro.

Postul de televiziune HBO a prezentat un film, in decembrie, incare l-a prezentat pe artistul roman: "Lumea vazuta de Ion B. /World According to Ion B." a fost in realizat in regia luiAlexander Nanau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO