ZF 24

Ion Ţiriac a deschis porţile clubului Stejarii Country Club. Cum arată în interior

Ion Ţiriac a deschis porţile clubului Stejarii Country Club

Ion Ţiriac a deschis porţile clubului Stejarii Country Club

Autor: Bogdan Alecu

18.12.2013, 16:46 23070

La aproape şase ani de la inaugurarea celui mai exclusivist club rezidenţial, Stejarii, Ion Ţiriac a deschis şi Stejarii Country Club, cea de-a doua componentă a clubului, în urma unei investiţii de 18 mil. euro. Acesta şi-a început activitatea din luna decembrie. Complexul oferă servicii integrate de sport, wellness şi relaxare.

Membrii complexului au accesul la pista de scrimă, studioul de arte marţiale, balet şi dans, dar şi la spaţiile private pentru antrenament, la pista de jogging şi la terenurile de squash, padel şi tenis ale clubului. Cardul de membru Gold include şi o evaluare nutriţională şi sportivă completă, precum şi asistenţa antrenorilor specializaţi pe parcursul antrenamentelor.

Potrivit oficialilor companiei preţul de pornire pentru un abonament la Stejarii Country Club este de 1.500 de euro cu TVA anual. 

De asemenea, membrii Gold au acces la parcarea subterană, la clubul pentru copii, la terenurile de padel şi la zona de golf din vecinătatea clubului, ce poate găzdui simultan 20 de jucători pentru desfăşurarea antrenamentelor. De asemenea, pentru familiile membrilor există costuri speciale de înscriere în cadrul clubului, iar pentru accesul la facilităţile Shiseido SPA se acordă un preţ preferenţial pentru abonamentul la zonele umede din cadrul spa-ului. Ulterior, devenind şi membri ai Shiseido SPA, beneficiază de un discount special la tratamentele oferite.

Cardul de membru Platinum va răspunde cu siguranţă şi celor mai pretenţioase cerinţe, întrucât include toate facilităţile cardului Gold, la care se adaugă accesul în parcarea VIP, rezervarea şi personalizarea vestiarului, servicii complementare de curăţătorie, 4 sesiuni de antrenament cu instructor personal şi propria încăpere pentru programul de antrenament sportiv.

Spre deosebire de celelalte centre de acest tip, Stejarii Country Club vine cu un design futurist şi diversitatea facilităţilor şi serviciilor propuse membrilor. Arhitectura sa, care include spaţiu verde pe acoperiş, a fost realizată de biroul de arhitectură londonez, Collado Collins, după un concept inspirat de Central Park din New York. Acesta are suportul grupului internaţional HBA pentru realizarea design-ului interior, Stejarii Country Club îmbină facilităţi dintre cele mai diverse, oferind atât un spaţiu de relaxare, cât şi un loc de socializare.

Desfăşurat pe o suprafaţă de aproximativ 22.000 mp, în Pădurea Băneasa, complexul include un centru de fitness, aerobic şi cycling, piscină interioară şi exterioară, saună, jacuzzi şi camere cu aburi, terenuri de tenis interioare şi exterioare, terenuri de squash, padel, zone de la relaxare, şcoli de balet şi dans, arte marţiale, primul Shiseido SPA din Europa de Est, alături de multe alte facilităţi.

Pentru organizarea evenimentelor, Stejarii Country Club dispune de o sală multi-funcţională, cu o suprafaţă de peste 600 mp, dar şi de un acoperiş neconvenţional acoperit cu gazon, ce oferă o privelişte spre pădurea de stejari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO