ZF 24

Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo: Nu ne gândeam că se poate repeta ceea ce s-a întâmplat cu Hîldan

Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo: Nu ne gândeam că...

Autor: Andrei Pal

07.05.2016, 19:50 4025

Trecerea în nefiinţă a lui Ekeng l-a făcut pe patronul din Ştefan cel Mare să-şi amintească de ziua în care, pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan trecea în nefiinţă. Omul responsabil cu banii la Dinamo spune că echipa sa se comportă ireproşabil atunci când vine vorba despre partea medicală, ba chiar Dinamo le face jucătorilor teste suplimentare. Negoiţă spune că deocamndată clubul său nu-l va suspenda pe doctorul Liviu Bătineanu, considerat de mulţi vinovat pentru tragedia de la meciul cu Viitorul.

Negoiţă a descris momentele prin care trece clubul din Ştefan cel Mare, după ce o nouă tragedie a lovit întreaga suflare dinamovistă. "Decesul lui Ekeng înseamnă o tragedie, un moment trist şi nefericit. Ştim că Dinamo mai are în istorie un eveniment la fel de trist şi sub nicio formă nu ne gândeam că putem tot noi avea o repetiţie a ceea ce s-a întâmplat acum 16 ani.

Un loc rupt din altă lume şi alt timp. Galerie foto fabuloasă cu cel mai scump hotel de pe glob. Cum arată paradisul unde fiecare cameră a costat 7 milioane de dolari

Cum arată insula celor 20.000 de morminte, unul dintre cele mai ”sfinte” locuri din istorie. Galerie FOTO

Eu nu cred în soartă. Nu că nu ar exista, dar trebuie căutat, obligatoriu, şi mai adânc. Probabil sunt lucruri care trebuie tratate mai serios. Înţeleg de la specialişti că sunt anumite probleme congenitale care nu pot fi depistate. Ştim că noi tratăm foarte serios acest subiect, cu tot ceea ce înseamnă partea medicală şi integritatea fotbaliştilor. Facem mai mult decât ni se cere de la institut, în cazul lui au fost făcute analize suplimentare pentru a merge în profunzime şi a depista anumite probleme. Înţeleg că la Patrick nu s-au văzut aceste probleme...Asta este".

Finanţatorul dinamovist a abordat şi subiectul ambulanţelor nedotate corespunzător la un asemenea nivel, a mai spus că, deocamdată, nu există indicii care să dovedească o culpă doctorului, iar acesta nu va fi suspendat momentan. Ionuţ Negoiţă a mai spus că oficialii din Ştefan cel Mare vor susţine familia îndurerată a fotbalistului din toate punctele de vedere.

Cum arată noul sediu din San Francisco al companiei LinkedIn. Galerie FOTO

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

"Deocamdată nu avem indicii care să dovedească o culpă a domnului doctor. Este un doctor cu multă experienţă, a interpretat cum a crezut, până la proba contrarie merg pe varianta dânsului. Vom susţine familia din toate punctele de vedere, atât cât putem noi. Întotdeauna e loc de mai bine, probabil că acest eveniment nefericit va genera discuţii. Probabil se va ajunge la concluzia că anumite lucruri trebuie îmbunătăţite", a conchis Ionuţ Negoiţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO