ZF 24

Iordănescu: "Nu ştiu dacă Hagi şi-a dat încă acordul! Eu nu renunţ la funcţia din parlament"

Iordănescu: "Nu ştiu dacă Hagi şi-a dat încă acordul! Eu nu renunţ la parlament"

Autor: ProSport

06.06.2011, 12:38 350

După demisia lui Răzvan Lucescu, Federaţia Română de Fotbal afăcut o ofertă lui Gică Hagi şi lui Anghel Iordănescu pentru aprelua echipa naţională, primul în calitate de selecţioner, aldoilea în calitate de director tehnic al tuturor echipelornaţionale.

"Nu ştiu personal dacă Hagi şi-a dat încă acordul. Ieri după-amiazăam avut o intrevedere in trei cu Mircea Sandu si am discutat acestproiect, Hagi antrenor, eu director tehnic al tuturor echipelornationale. Din această poziţie trebuie să venim cu o strategie înceea ce priveşte redresarea şi reformarea tuturor echipelornaţionale ale României.

Marea mea problemă este că sunt senator şi sunt implicat într-unproiect politic, la care nu voi renunţa. Mai sunt 16 luni de mandatşi nu voi renunţa la poziţia mea din parlament, vreau să fiupermanent prezent la şedinţele de plen.

Acest proiect prezentat de Mircea Sandu este unul deosebit deinteresant. Se întinde pe patru ani, iar obiectivul estecalificarea la EURO 2016. Şi eu şi Hagi trebuie să ne îngrijim deactivitatea loturilor naţionale. Am intrat în acest proiect şidatorită lui Gică Hagi, este o idee provocatoare, poate fi înbeneficiul fotbalului românesc. Citiţi mai mult despreIordănescu şi Hagi la naţională pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO