ZF 24

Isteria Apple: 300.000 de iPad-uri vandute intr-o singura zi

Isteria Apple: 700.000 de iPad-uri vandute intr-o singura zi
05.04.2010, 16:24 29

De la iPhone incoace, niciun alt echipament nu a reusit sagenereze un "buzz" cel putin comparabil si nu multi ar fi zis caexperienta mai poate fi repetata de vreun producator.

Cozile interminabile din fata magazinelor Apple au demonstratinsa contrariul. Producatorul a vandut numai ieri, in prima zi dePaste, in jur de 300.000 de iPad-uri, conform estimarilor lui GeneMunster, analist in cadrul Piper Jaffray, dublu fata de predictiileinitiale ale acestuia.

Lansat pe 3 aprilie in SUA, iPad a fost intampinat de sute demii de americani si chiar si australieni asezati la coada in fatamagazinelor inca din ziua anterioara, pregatiti cu saci de dormit,haine calduroase, sticle de apa si cafea, asa incat sa fie printreprimii care pun mana pe noua jucarie de la Apple. In fatamagazinului de pe 5th Avenue din New York, aglomeratia a fost denedescris, iar la fel a fost in cazul tuturor magazinelorproducatorului american.

Cititi mai multe despre lansarea iPad si vedeti o galerie foto pewww.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO