ZF 24

Italienii de la Monza negociază vânzarea imobilului în care se află spitalul Monza din Bucureşti pentru a-şi finanţa expansiunea. Tranzacţia urmează a fi una de tipul lease & buyback, astfel că italienii ar rămâne chiriaşi în proiect

Spitalul Monza a devenit operaţional în iulie 2012, în urma unei investiţii de 40 milioane euro

Spitalul Monza a devenit operaţional în iulie 2012, în urma unei investiţii de 40 milioane euro

Autor: Cristina Roşca

23.01.2020, 19:20 325
♦ Tranzacţia urmează a fi una de tipul lease & buyback, astfel că italienii ar rămâne chiriaşi în proiect ♦ Grupul are în România patru spitale, dintre care unitatea Monza din Bucureşti este principalul business, cu 150 de paturi şi afaceri de 31 mil. euro anul trecut, plus 15% ♦ Acesta este singurul aflat în proprietate, alte trei spitale fiind cu chirie.
 

Grupul italian Policlinico din Monza, deţinut de familia De Salvo, ne­gociază vânzarea clădirii care găzdu­ieşte spitalul Monza din Bucureşti, potrivit surselor ZF.

Tranzacţia se ridică la câteva zeci de milioane de euro şi vizează doar imo­bilul, urmând a fi de tipul lease& buyback, adică italienii ar continua să opereze activitatea aici. Banii ar urma să fie folosiţi pentru expansiune.

Oficialii grupului italian nu au dorit să comenteze informaţiile privind această tranzacţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO