ZF 24

Iulian Nedea, Simtel: Ne batem cu Vodafone, Orange sau Cosmote pentru ingineri

Autor: Cătălina Butan

27.09.2013, 00:08 841

Inginerii care au cunoştinţele necesare pentru a lucra în centrele de comandă ale reţelelor de comunicaţii mobile (Network Operation Center – NOC) au astăzi pe masă câte patru oferte de angajare, iar cei mai mulţi aleg să lucreze pentru marii operatori de telefonie mobilă, a spus la ZF Live Iulian Nedea, director general şi partener la Simtel, o companie cu afaceri de 1,5 mil. euro, care oferă servicii în domeniul telecomunicaţiilor şi lucrează şi la dezvoltarea unor proiecte de energie solară.

„Oamenii care pot lucra într-un NOC sunt extrem de căutaţi, iar orice inginer bun are astăzi patru oferte pe masă. În ultimul an şi jumătate, 20 de ingineri au plecat de la noi la Vodafone, Orange, Cosmote după ce i-am format, i-am pregătit“, a spus Iulian Nedea în emisiunea ZF Live de joi 26 septembrie.

Nedea spune că, „din păcate“, inginerii nu privesc cariera pe termen lung. Deşi angajaţii ştiu foarte bine că dacă rămân la angajatorul actual pot învăţa lucruri interesante, iar peste un an pot pleca pe un salariu dublu faţă de cel pe care îl au în prezent, ei gândesc pe termen foarte scurt şi aleg să plece, a spus Nedea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO