ZF 24

Iulian Stanciu angajează 120 de oameni pentru berăria din Herăstrău

Iulian Stanciu angajează 120 de oameni pentru berăria...

Autor: Cristina Roşca

11.08.2014, 00:06 16673
Iulian Stanciu, unul dintre acţionarii eMag şi unul dintre cei mai puternici antre­prenori din industria IT, împreună cu alţi doi antreprenori români, a început recrutările pentru berăria pe care o vor deschide în Parcul Herăstrău în locul Pavilionului H, un cunoscut centru comercial, precursorul mal­lurilor din ziua de astăzi.
 
Restaurantul, care va fi deschis în această toamnă, va avea o echipă de 130 de oameni, dintre care doar 10 au fost deja selectaţi.
 
„Până acum am angajat doar zece per­soa­ne, astfel că mai trebuie să angajăm încă 120 de oameni”, spune Vlad Dumitru, prin­cipalul acţionar al berăriei cu un pachet de 50% din acţiuni, alături de Iulian Stanciu (25%) şi Ioana Iancu (25%).
 
Vlad Dumitru a fost directorul general şi unul dintre acţionarii (50% din acţiuni) im­por­tatorului şi distribuitorului de produse IT Combox Delivery, în cadrul căreia actuala Network One Distribution (compania lui Iulian Stanciu) a preluat un pachet de ac­ţiuni  (50%) în 2008. Dumitru a ieşit din ac­ţio­nariat acum doi ani, potrivit propriilor afir­maţii. Astfel, după Combox Delivery, Beră­ria H reprezintă al doilea parteneriat dintre Stanciu şi Dumitru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO