ZF 24

Joris Ide, producător de materiale de construcţii: Impactul asupra businessului în perioada de stare de urgenţă a fost mai degrabă emoţional, pentru că vânzările au fost pe plus

Adrian Porfir, administratorul subsidiarei din Ro­mâ­nia a Joris Ide

Adrian Porfir, administratorul subsidiarei din Ro­mâ­nia a Joris Ide

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.06.2020, 19:00 244

♦ Joris Ide a avut în 2019 o cifră de afaceri de 151 mil. lei, în creştere cu 15% comparativ cu anul precedent  Compania are 100 de angajaţi.

Producătorul de materiale de construcţii Joris Ide, deţinut de grupul Kingspan, nu a înregistrat scăderi ale vânzărilor în perioada stării de urgenţă, instituite din cauza pandemiei de Covid-19, însă oficialii companiei spun că deciziile legisla­tive au afectat încrederea investito­rilor.

„Strict pe perioada celor două luni de stare de urgenţă, impactul a fost mai degrabă emoţional, pentru că vânzările asumate ale celor două luni au fost superioare vânzărilor din perioada similară a anului trecut, cu circa 14%. Problema apare în săptămânile care urmează şi este generată de indecizia factorilor guverna­men­tali cu referire la ridicarea restricţiilor impuse, fapt care ar reda încrede­rea investi­torilor şi con­sumatorilor deopotrivă“, spu­ne Adrian Porfir, administratorul subsidiarei din Ro­mâ­nia a Joris Ide.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO