ZF 24

Jucători imenşi din fotbalul mondial plâng dispariţia lui Patrick Ekeng

Jucători imenşi din fotbalul mondial plâng dispariţia...

Autor: Claudiu Giurgea

07.05.2016, 11:26 2838

"Nu avem cuvinte să exprimăm durerea noastră în faţa morţii lui Patrick Ekeng. Plângem dispariţia ta. Nu te vom uita niciodată, prietene. Dumnezeu să te odihnească în pace', se arată în mesajul grupării Cordoba, pentru care Ekeng a evoluat în 15 partide şi a marcat un gol în sezonul 2014-2015.

Atacantul lui Manchester United, Anthony Martial, a postat pe Twitter la câteva zeci de minute după aflarea veştii că mijlocaşul lui Dinamo a încetat din viaţă. Francezul a scris RIP Patrick Ekeng”, alături de un emoticon cu mâinile împreunate, ca pentru rugăciune.

Cele mai bune oraşe în care să locuieşti. Din top 10, şapte sunt europene. Galerie FOTO

Cum arată cel mai mare adversar al Daciei Logan. Galerie FOTO


Fundaşul spaniol de la Arsenal, Hector Bellerin, a folosit imaginea de doliu postată de ProSport imediat după decesul lui Ekeng şi a scris, tulburat: "RIP Ekeng. Ţi se rupe inima să vezi un alt fotbalist murind în timp ce evolua într-un sport pe care-l iubim".

Campion mondial în 2002 cu Brazilia, fostul fundaş dreapta Cafu a postat şi el: "O veste tristă. Am pierdut un membru al familiei noastre. Mă gândesc la familia şi la prietenii lui. RIP Ekeng".

Din nefericire, Patrick Ekeng a fost cel mai distribuit cuvânt azi noapte pe reţeaua de socializare Twitter, cu peste 80.000 de postări. Pe locul 2, s-a aflat Dinamo cu 40.000 de postări.

Vestea că mijlocaşul de 26 de ani de la Dinamo a decedat după ce s-a prăbuşit pe gazon a fost relatată în toate colţurile planetei, de la marile publicaţii din Marea Britanie şi până în Guatemala. Vineri seară, ziarul spaniol Marca a deschis site-ul cu ştirea tragică.

În mijlocul nopţii, site-ul Federaţiei cameruneze de fotbal a publicat de asemenea informaţia: "Ce TRAGEDIE! Camerun şi marea familie a fotbalului sunt în doliu. În aşteptarea unui raport oficial despre această tragedie care ne-a făcut să pierdem un fiu, un frate, preşedintele şi Comitetul Executiv al federaţiei prezintă sincerele lor condoleanţe familiei şi apropiaţilor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO