ZF 24

Jucatorii de baschet lanseaza si articole sportive low-cost

05.10.2006, 21:30 21

Baschetbalistii de azi nu mai au nevoie sa dea bani buni pe o pereche de adidasi deoarece este mult mai profitabil sa isi creeze propria linie de pantofi sport. Marbury, cel de-al cincilea cel mai bine platit jucator din Liga Nationala de Baschet, a anuntat ca in timpul meciurilor nu va purta nici adidasii Air Jordan, ai grupului Nike, care costa aproximativ 175 de dolari (136 de euro), nici cei Iverson Answer IX, ai celor de la Reebok, care costa 124,99 de dolari (98 de euro), ci propria sa linie de adidasi, Starburry One, care vor avea un pret fara taxe de doar 14,98 de dolari (11 de euro).
Pantofii mai ieftini ai lui Marbury sunt piesa centrala a unei aliante sportive de marketing neobisnuita, prin care un atlet care a fost platit cu 16,5 milioane de dolari (13 milioane de euro) sezonul trecut, pune accentul in afaceri nu pe ultra-performanta, ci pe posibilitatea ca produsul sa poata fi achizitionat de cat mai multe persoane. Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine mai multe despre afacerile jucatorilor de baschet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO