ZF 24

Jurnal de bursă 04 feb. 2014

Jurnal de bursă 04 feb. 2014
03.02.2014, 20:03 217

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Băncii Transilvania (TLV) au închis şedinţa de ieri cu un avans de 2,5% după ce în debutul zilei aceste titluri se corectau cu peste 3%. Înainte de ora prânzului titlurile Băncii Transilvania au coborât momentan sub cotaţia de 1,61 lei/unitate, ca să închidă şedinţa la un preţ de 1,7 lei/titlu.

Evoluţia de ieri a venit pe fondul unor tranzacţii în valoare de 810.000 de lei. În ultima perioadă mai mulţi insideri din cadrul companiei şi-au vândut pachetele de acţiuni pe bursă după ce le-au primit gratuit printr-un program de recompensare a salariaţilor.


Acţiuni de urmărit azi

  • Nuclearelectrica Bucureşti (SNN), care l-a recrutat recent în poziţia de director financiar pe Mihai Darie. Acţiunile Nuclearelectrica au scăzut continuu de la listare, atingând ieri un nou minim de 10,1 lei/acţiune.

  • Transilvania Construcţii (COTR), după propunerea conducerii de a revoca administratorii societăţii şi alegerea de noi administratori în concordanţă cu reducerea numărului de administratori ai societăţii de la cinci la trei.

  • Alro Slatina (ALR) care a convocat acţionarii în vederea aprobării bugetului pentru anul 2014 şi acoperirea unor pierderi contabile de 547 mil. lei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO