ZF 24

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
15.10.2013, 20:53 207

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Fondului Proprietatea au crescut marţi cu 1,4% şi au ajuns la un preţ de 0,78 lei/titlu, nivel istoric pe care l-a mai atins şi în urmă cu o săptămână. În total au fost transferate în piaţă peste 5,1 milioane de titluri Fondul Proprietatea în valoare de 4 milioane de lei, cel mai mare rulaj de pe bursă.

După această creştere acţiunile fondului marchează un avans de 42% de la începutul anului fără a lua în seamă dividendele distribuite către acţionari în acest an.

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Biofarm Bucureşti (BIO) care au înregistrat marţi cel mai mare avans din piaţă şi au atins un nou nivel record pentru acest an, de 0,2885 lei/unitate în contextul alegerilor noilor membri ai CA.

  • Titlurile Cocor Bucureşti (COCR), care a anunţat că a obţinut un profit de 7,7 mil. lei după primele nouă luni din acest an.

  • Titlurile Electroputere Craiova după ce compania a anunţat că va disponibiliza încă 150 de salariaţi până în luna aprilie a anului viitor.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO