ZF 24

Kaspersky lansează o soluţie de securitate „valabilă” pentru mai multe gadgeturi

Kaspersky lansează o soluţie de securitate...

Autor: Adrian Seceleanu

19.09.2013, 21:23 203

Producătorului rus de soluţii de securitate Kaspersky a lansat o nouă soluţie, Internet Security - multi-device 2014 - care oferă protecţie nu doar PC-urilor care rulează Windows, ci şi pentru smartphone-urile şi tabletele Android şi computerele Mac, oferind posibilitatea securizării mai multor dispozitive cu un singur cod de activare.

„Prin intermediul Kaspersky Internet Security - multi-device 2014 am reuşit să transformăm protejarea tuturor computerelor şi dispozitivelor mobile într-o experienţă simplă”, a spus Alexander Erofeev, Chief Marketing Officer în cadrul Kaspersky Lab. „Clienţii noştri pot cumpăra un singur produs, să instaleze o singură licenţă pe toate computerele şi dispozitivele mobile şi să le utilizeze în siguranţă, ştiind că au făcut o alegere inteligentă”, a încheiat Erofeev. În anul 2011 - cel mai recent pentru care există date financiare - veniturile Kaspersky au fost de 612 milioane de dolari.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO