ZF 24

Kaufland continuă expansiunea în 2020: Mergem în oraşe mai mici din Muntenia şi Ardeal, dar continuăm să ne dezvoltăm şi în Bucureşti

Kaufland continuă expansiunea în 2020: Mergem în oraşe mai mici din Muntenia şi Ardeal, dar continuăm să ne dezvoltăm şi în Bucureşti

Nemţii de la Kaufland au spus la începutul anului că vor investi în 2020 pe piaţa din România circa 300 de milioane de euro, banii urmând a fi direcţionaţi cu precădere spre achiziţia de terenuri, modernizarea magazinelor existente, tehnologii noi, expansiune şi construcţie.

Autor: Cristina Roşca

26.04.2020, 19:34 779

♦ Grupul german Kaufland are în România o reţea de aproape 130 de hipermarketuri cu preţuri mici ♦ Din total, circa 10% sunt în Bucureşti, restul fiind împărţite între toate judeţele ţării ♦ Compania a mers până acum în oraşele de peste 20.000-30.000 de locuitori.

Retailerul german Kaufland, li­de­rul pieţei locale de comerţ ali­mentar după cifra de afa­ceri, va deschide până în luna iunie trei hiper­mar­ke­turi per­manente şi un altul temporar, astfel că lanţul de hipermarketuri cu preţuri mici merge mai departe cu planurile de dez­vol­ta­­re anunţate la început de 2020. Dintre ace­s­tea, două sunt în Bucureşti, pe str. Energe­ti­ci­­enilor nr. 13-15 şi pe str. Theodor Pallady nr. 51.

„Kaufland România va continua pla­nu­rile de extindere în România, conform stra­te­giei deja existente şi în perspectivă optimistă, dar care depinde foarte mult de evoluţia con­tex­tului actual. Avem în plan ca până în luna iunie să deschidem trei noi magazine, res­pec­tiv redeschiderea celui pop-up, sezonier, ame­­najat sub formă de cort”, spun re­pre­zentaţii Kaufland.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO