ZF 24

Kronospan, aproape de final cu o investiţie de 40 mil. euro pentru dublarea producţiei de OSB a fabricii din Braşov

Kronospan, aproape de final cu o investiţie de 40 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

16.09.2013, 00:05 204
Grupul austriac Kronospan, unul dintre cei mai puternici jucători din industria locală de prelucrare a lemnului, va finaliza luna aceasta o investiţie de peste 40 mil. euro prin care va fi dublată capacitatea de producţie de OSB (plăci din fibre orientate) a fabricii de la Braşov.
 
Astfel, dacă în prezent capacitatea de producţie anuală a fabricii Kronospan din Braşov este de 300.000 de metri cubi, odată cu finalizarea investiţiei capacitatea va creşte până la 600.000 de metri cubi pe an. Fabrica austriecilor de la Braşov îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă totală de 80 de hectare de teren.
 
„Investiţia, în valoare de peste 40 de milioane de euro, a presupus instalarea unor noi echipamente pe linia de producţie OSB existentă în fabrica noastră din Braşov, în vederea creşterii capacităţii. Vom finaliza proiectul, probabil, la finalul acestei luni“, au declarat reprezentanţii companiei  Kronospan România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO