ZF 24

Leroy Merlin deschide primul magazin în Sibiu

Leroy Merlin deschide primul magazin în Sibiu

Autor: Bogdan Alecu

27.11.2015, 00:00 1164

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 4 decembrie în Sibiu cel de-al optulea magazin din România. Noul magazin este dispus pe o suprafaţă de peste 11.000 mp, este situat în incinta Shopping City Sibiu alături de Carrefour şi Auchan. Magazinul are o echipă de aproximativ 100 de angajaţi.

”Deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016. Trebuie să precizez, însă, că  Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării reţelei de magazine din România, ci este mai ales un oraş-reper pentru piaţa românească datorită reputaţiei excelente pe care sibienii şi-au creat-o participând activ la renovarea oraşului, la restaurarea clădirilor vechi şi a propriilor locuinţe. Când admirăm Sibiul de azi, de fapt admirăm spiritul locuitorilor săi”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

în prezent, în România, funcţionează 7 magazine Leroy Merlin (două magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Braşov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186,  şi un magazin pe şoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov). 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO