Lidl înlocuieşte magazinul din Vălenii de Munte cu o unitatea nouă

9 nov 2017 Autor: Roxana Rosu

Discounterul german Lidl continuă investiţiile în România şi a inaugurat joi un nou magazin, în Vălenii de Munte, care va înlocui unitatea mai veche din oraş.

Magazinul va avea o suprafaţă de 1200 mp şi aproape 100 de locuri de parcare.

Lidl a modernizat în ultimul an şi jumătate aproape 200 de magazine.  Alături de noul sediu central Lidl din Bucureşti şi de magazinele cu acoperiş verde din capitală şi din Constanţa, procesul de execuţie a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Afacerile Lidl au crescut cu circa 16% în primul semestru din acest an comparativ cu perioada similară din 2016, până la aproape 3,1 mld. lei. Grupul german este prezent pe piaţa locală cu peste 200 de magazine de tip discount şi are circa 1.700 de tipuri de produse pe rafturile fiecărei unităţi.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este unul dintre retailerii de top din Europa. Lidl este prezent în 30 de ţări din toată lumea şi operează aproximativ 10.000 de magazine şi peste 150 de centre logistice în 28 de ţări la nivel mondial.  

 
Cuvinte cheie:
lidl
, magazin
, continuare
, inaugurare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide