ZF 24

Lionel Messi a castigat anul trecut 33 mil. euro, de 2,5 ori mai mult decat cel mai bine platit bancher de pe Wall Street

Lionel Messi a castigat anul trecut 33 mil. euro, de 2,5 ori mai mult decat cel mai bine platit bancher de pe Wall Street
23.03.2010, 12:20 52

Lionel Messi este cel mai bine platit fotbalist din lume, dupace a castigat anul trecut 33 de milioane de euro, 10 milioane deeuro salariul platit de Barcelona, 4 milioane de euro sub forma deprime dupa sezonul de succes al echipei catalane si 19 milioane deeuro din publicitate, conform publicatiei France Football.

Spre comparatie, cel mai bine platit bancher de pe Wall Street,John Stumpf, seful Wells Fargo, a castigat anul trecut 18,7milioane de dolari (13,8 mil. euro). James Dimon, directorulexecutiv al JP Morgan, a castigat 17 mil. dolari (12,6 mil.euro).

Argentinianul il detroneaza astfel pe veteranul David Beckham, carea castigat anul trecut 30,4 milioane de euro. Cristiano Ronaldo,cel mai scump jucator din lume, pe care Real Madrid a platit 94 demilioane de euro, se afla pe locul trei cu venituri anuale de 30 demilioane de euro.

Jose Mourinho, antrenorul echipei Inter Milano, este cel mai bineplatit antrenor, cu venituri de 13 milioane de euro. El este urmatde antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, care a castigat12 milioane de euro. Fostul antrenor al Chelsea Londra, Luis FelipeScolari, care a castigat in Uzbekistan 9,5 milioane de euro.

AFACERI DE LA ZERO