ZF 24

Livrările pentru Dacia ar putea urca afacerile Uamt Oradea la 168 mil. lei

Livrările pentru Dacia ar putea urca afacerile Uamt Oradea

Livrările pentru Dacia ar putea urca afacerile Uamt Oradea

Autor: Adrian Cojocar

01.04.2014, 00:06 205
Producătorul de piese de schimb Uamt Oradea (UAM), la care principalii ac­ţionari sunt salariaţii companiei şi direc­torul general al societăţii, Ioan Stanciu, in­ten­ţionează să menţină ritmul susţinut de creş­tere al afacerilor din ultimii ani, mizând pentru 2014 pe un avans al vânzărilor cu 33%, până la circa 168 mil. lei (37,4 mil. euro), potrivit proiecţiilor de buget ale com­paniei.
 
Profitul societăţii este estimat să crească de asemenea cu 24% în acest an, la 12 milioane de lei (aproape 2,7 milioane de euro).
 
„Considerăm că în anul 2014 avem posibilitatea realizării de venituri mai mari decât cele din anul 2013 şi în condiţiile men­ţinerii costului la nivelul anului pre­ce­dent şi estimăm un profit net mai mare decât cel realizat în anul 2013 din urmă­toarele considerente: creşterea volu­melor de fabricaţie pentru produsele actuale şi cele noi, menţinerea preţurilor la materii prime, utilităţi şi alte servicii prestate de terţi, a cheltuielilor cu personalul, respectiv menţinerea la nivelul actual sau creşterea mo­dică a preţurilor de vânzare a pro­du­selor finite şi serviciilor prestate de socie­tate“, se arată în raportul anual al com­pa­niei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO