ZF 24

Lucian Croitoru de la BNR, vehiculat pentru functia de prim-ministru: "Va dati seama ca orice comentariu ar influenta negocierile”

Lucian Croitoru de la BNR, vehiculat pentru functia de prim-ministru: "Va dati seama ca orice comentariu ar influenta negocierile”
14.10.2009, 12:46 82

Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, estevehiculat, in interiorul PD-L, printre posibilii premieritehnocrati la care s-ar gandi presedintele Traian Basescu, scrieGandul intr-un articol in exclusivitate.

Dupa cum au declarat surse democrat-liberale, numele luiCroitoru a aparut la sedinţa Biroului Permanent National de martidupa-amiaza, dupa motiunea de cenzura. Despre propunerea facuta de PDL cititi pe www.gandul.info.

Nascut in 1957, Lucian Croitor a absolvit Facultatea dePlanificare si Cibernetica Economica din cadrul Academiei de StudiiEconomice din Bucuresti, devnind doctor in economie in cadrulASE.

In anul 1998, Croitoru a fost consilier principal al MinistruluiFinantelor, dupa aceea fiind numit consilier principal alGuvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, pozitie ocupata pana in2003. In prezent, este consilier pe probleme de politica monetaraal Guvernatorului BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO