ZF 24

Lufthansa încearcă să îşi umple avioanele pe ruta Bucureşti-Berlin cu o promoţie la bilete

Lufthansa încearcă să îşi umple avioanele pe ruta...

Autor: Mirabela Tiron

15.01.2013, 13:13 2240

Compania aeriană Lufthansa, care va opera zboruri pe ruta Bucureşti-Berlin, încearcă să îşi asigure ocuparea locurilor cu tarife promoţionale. Astfel pe 16 şi 17 ianuarie, un bilet spre Berlin  (one way) va putea fi rezervat cu 49 de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Tariful pentru o cursă către Berlin include mile bonus, posibilitatea de a avea bagaj de cală şi o varietate de servicii de catering, valabile pentru toate zborurile”, potrivit oficialilor companiei. Lufthansa a introdus zboruri spre Berlin după ce compania low-cost a grupului Germanwings a renunţat la ele.

Grupul Lufthansa, care cuprinde compania aeriană cu acelaşi nume şi companiile Austrian Airlines şi Swiss, transportă pe plan local circa 1 milion de pasageri.

Anul trecut şi airberlin, a doua cea mai mare companie aeriană din Germania,a anunţat că introduce din 28 ianuarie 2013 zboruri pe ruta Bucureşti-Berlin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO