ZF 24

Mădălina Teodorescu are aprobarea BNR pentru a prelua funcţia de director general adjunct retail la BRD

Mădălina Teodorescu are aprobarea BNR pentru a prelua...

Autor: Claudia Medrega

07.06.2023, 14:54 1132

Mădălina Teodorescu, care a fost numită de Consiliul de Administraţie al BRD în funcţia de director general adjunct retail la banca românească cu capital francez începând cu data de 6 martie 2023, a primit aprobarea BNR să preia această funcţie.

Ea l-a înlocuit la BRD pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârşitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara ţării.

“În conformitate cu art. 234 alin. 1 litera g) din Regulamentul ASF nr. 5/ 2018 privind emitenţii de instrumente financiare şi operaţiuni de piaţă, BRD - Groupe Société Générale S.A. informează investitorii că Banca Naţională a României a aprobat numirea Doamnei Mădălina – Otilia TEODORESCU în funcţia de Director General Adjunct Retail”, a transmis BRD.

Mădălina Teodorescu are 28 de ani de experienţă în sistemul bancar românesc şi a ocupat, de-a lungul carierei, poziţii de coordonare în toate ariile relevante ale businessului de retail.

Ultima poziţie ocupată de Mădălina Teodorescu a fost cea de vicepreşedinte coordonator al activităţilor retail, IMM şi corporate în cadrul First Bank.

BRD este a treia cea mai mare bancă din România după active. Banca operează o reţea de 470 de unităţi. BRD susţine că este unul dintre liderii pieţei de retail, un jucător de top pe piaţa de corporate banking şi liderul pieţei româneşti de factoring.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Societe Generale are peste 117.000 de angajaţi în 66 de ţări şi 25 de milioane de clienţi persoane fizice, companii şi investitori instituţionali din întreaga lume, oferind o gamă largă de servicii de consultanţă şi soluţii financiare personalizate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO