ZF 24

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza din ultimii 60 de ani

31.08.2008, 14:51 18

Marea Britanie se confrunta cu cea mai puternica criza din ultimii 60 de ani, a recunoscut ministrul de finante britanic Alistair Darling, scrie BBC News. El a afirmat ca aceasta criza economica va fi "mai profunda si mai de durata" decat se temeau majoritatea oamenilor.
Darling a admis ca guvernul a gresit in mod clar in felul in care a transmis cetatenilor ca le-a inteles grijile cu privire la costurile crescute ale vietii si siguranta in scadere a slujbelor.
"Urmatoarele 12 luni vor fi cele mai dificile 12 luni pe care Partidul Laburist le-a traversat in ultima generatie", a declarat Alistair Darling. El crede ca guvernul actual este diferit de cele din trecut deoarece acesta este "pregatit sa actioneze pentru a salva economia si a ajuta oamenii sa faca fata situatiilor dificile". Darling a dat ca exemple ale asistentei oferite de guvern pachetul menit sa salveze banca Northern Rock si reducerile impozitelor menite sa intre in vigoare la sfarsitul lunii viitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO