ZF 24

Marele câştigător a premiului de 10.000 de euro la Liga ProSport!

Marele câştigător a premiului de 10.000 de euro la...

Autor: Pro Sport

06.06.2013, 16:45 223

S-a încheiat Liga I, s-a încheiat şi Liga ProSport. Cel mai spectaculos manager de fotbal românesc s-a desfăşurat în paralel cu Liga lui Mitică, dar a fost mult mai echilibrat.

Peste 40.000 de oameni au participat la concurs de-a lungul etapelor din Liga I. Aceştia au reuşit să obţină puncte suficiente pentru a înscrie aproape 550.000 de şanse în concurs, în fiecare etapă un jucător având ocazia de a obţine o şansă la premiul final.

În urma tragerii la sorţi, norocosul câştigător a 10.000 de euro este Marius Ivan, din Bucureşti. După ce s-a dumirit că nu e o păcăleală, ci un premiu pe bune, Marius ne-a vizitat la redacţie pentru a-şi încasa premiul. ”Nu mă aşteptam să câştig, e o mare surpriză, mulţumesc ProSport. Nu-mi vine să cred ce noroc am avut la câţi oameni au participat”, spune Marius. Acesta este stelist şi recunoaşte că şi-a bazat echipa din joc pe jucătorii Stelei: ”Fiind stelist, am folosit în special jucători de la Steaua. Dar cum ei au avut un sezon extraordinar, am făcut şi eu suficiente puncte”. De altfel, o treime din participanţi şi-au bazat echipele pe Steaua, alegând-o ca echipă preferată în Liga ProSport. Următoarele clasate în preferinţe au fost Dinamo, Rapid, CFR Cluj, FC Vaslui şi Petrolul.

Mulţumindu-vă pentru participarea la acest concurs, ProSport vă aşteaptă cu alte surprize în ediţia tipărită şi pe www.prosport.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO