ZF 24

Masterfrancizorul Leonidas deschide două magazine cu praline la Cluj-Napoca şi Timişoara

Ion Codreanu, master francizor al brandului de praline premium Leonidas în România

Ion Codreanu, master francizor al brandului de praline premium Leonidas în România

Autor: Mădălina Panaete

25.10.2015, 16:47 552

Ion Codreanu, master francizor al brandului de praline premium Leonidas în România, spune că în luna noiembrie va deschide împreună cu partenerii săi două ciocolaterii-cafenea în Cluj-Napoca şi Timişoara, unităţi care vor pune umărul la creşterea vânzărilor în volum cu peste 20% în acest an.

„După deschiderea celor două magazine vom încheia prima fază de dezvoltare urmând să luăm în calcul şi să analizăm pentru anul viitor  încă două oraşe, şi anume Sibiu şi Constanţa, de unde am primit câteva cereri de deschidere. Pentru faza a doua, unde includem oraşele medii, vom studia această posibilitate după aşezarea în piaţă a spaţiilor existente”, spune antre­prenorul, care deţine un magazin Leo­ni­das în zona Beller (Dorobanţilor) şi adminis­trea­ză în franciză alte trei spaţii: unul pe Calea Vic­to­riei din Bucureşti, una în Braşov şi o unitate în Iaşi. Magazinul din Iaşi este deschis sub conceptul de ciocolaterie-cafenea Leonidas Chocolate&Caffe, „umbrelă” sub care vor funcţiona şi unităţile din Cluj-Napoca şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO