ZF 24

MaxCAD estimeaza afaceri cu 40% mai mari in 2008, de 3,5 mil.euro

20.02.2008, 14:39 22

Compania MaxCAD, distribuitor autorizat pentru aplicatiile Autodesk in Romania, estimeaza pentru acest an cresterea afacerilor cu circa 40% fata de 2006, la circa 3,5 milioane euro, datorita evolutiei pietei proiectarilor asistate de calculator, a anuntat miercuri compania, citata de Mediafax.

Anul trecut, MaxCAD a inregistrat o cresterea vanzarilor cu 25%, la 2,5 milioane de euro.

"Vanzarile au inregistrat o evolutie surprinzatoare pe segmentul de proiectare in domeniul infrastructurii cu aplicatia AutoCAD Civil 3D, unde cresterea a fost de 130%, pe segmentul aplicatiei specializate de proiectare mecanica Autodesk Inventor Series, peste 75%, iar solutiile specializate de cartografiere au inregistrat o crestere de peste 85%", se arata in comunicat.

Anul trecut, MaxCAD a inregistrat o dublare a veniturilor generate de serviciile de training si consultanta, iar totalul certificatelor acordate in 2007 prin centrul de instruire autorizat Autodesk a depasit 150 de certificate.

Cresterea pe segmentul aplicatiilor dedicate proiectarilor in infrastructura se datoreaza situatiei actuale a pietei, cand proiectele de drumuri sunt considerate o prioritate nationala.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO