ZF 24

Meciul România - Finlanda se va disputa cu porţile închise

Meciul România - Finlanda se va disputa cu porţile...

Autor: Leila Bolat

17.09.2015, 16:41 264

Potrivit frf.ro, în ceea ce priveşte meciul cu Ungaria, Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată cu o amendă de 50.000 de euro ca urmare a încălcării prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g şi h (tulburări provocate de spectatori - lipsă de respect faţă de imnul naţional şi lupte între suporteri) din Regulamentul Disciplinar.

"Meciul cu Grecia a însemnat sancţionarea Federaţiei Române de Fotbal cu obligativitatea de a disputa cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. În cazul de faţă, este vorba de partida cu Finlanda, programată pe data de 8 octombrie 2015, la Bucureşti, pe Arena Naţională", se arată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Pentru acelaşi meci, UEFA a decis o amendă de 60.000 de euro, cele două sancţiuni fiind dictate pentru încălcarea articolelor 14 (comportament rasist) şi 16 (2), litera c (pirotehnie) din Regulamentul Disciplinar.

Naţionala României a întâlnit Ungaria în deplasare, la 4 septembrie, şi Grecia pe teren propriu, la 7 septembrie. Ambele meciuri s-au terminat la egalitate, scor 0-0.

Partida România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc în data de 8 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO