ZF 24

MedLife şi o firma din Craiova, cele mai noi companii care au intrat în programul Ministerului Sănătăţii de fertilizare in vitro

Autor: Ioana David

05.01.2012, 13:19 421

10 clinici care operează în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Craiova sunt pe lista unităţilor în care se derulează programul de fertilizare in vitro, finanţat de Ministerul Sănătăţii. Cele mai noi nume sunt MedLife şi o firmă din Craiova, Hit Med.

"În perioada de derulare a Programului FIV/ET, iulie-decembrie 2011, un număr de 866 dosare au fost depuse pentru aprobare. Dintre acestea, Comisia pentru includerea cuplurilor solicitante în program a aprobat 579 dosare care au corespuns criteriilor de selecţie. Un număr de 296 de proceduri, în valoare de circa 1, 5 milioane de lei, au şi fost realizate în clinicile admise pentru derularea programului şi decontate în cursul anului trecut", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii susţine financiar o singură procedură de fertilizare in vitro, în două etape: 4.920 de lei după realizarea procedurii de fertilizare şi 1.230 de lei după confirmarea finalizării procedurii cu o sarcină, urmată de naştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO