ZF 24

Mega Image va deschide al 24-lea magazin in Bucuresti

13.06.2008, 15:01 19

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, a anuntat deschiderea, saptamana viitoare, a celui de-al 24-lea magazin al retelei, in Bucuresti, la intersectia strazilor Valea Oltului si Valea Ialomitei.

Supermarketul va fi inaugurat pe 17 iunie, fiind al 21-lea supermarket din Bucuresti. De asemenea, retailerul mai detine doua magazine la Constanta si o unitate la Ploiesti.

Delhaize Group, prin intermediul subsidiarei Mega Image, a cumparat lantul de magazine La Fourmi de la fondul de investitii grec Global Finance, care detinea aproximativ 90% din capitalul social al firmei, si de la un numar de investitori privati.

Delhaize a anuntat ca va investi 3-3,5 milioane de euro pentru reamenajarea celor 14 magazine La Fourmi din Romania, lucrarile de rebranduire a unitatilor urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul anului.

Delhaize a inregistrat in primul trimestru o crestere a veniturilor din Romania si Indonezia cu 17,9%, la 44,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO