ZF 24

Mesaj emoţionant, scris de Neşu şi transmis prin intermediul ProSport pentru sportul românesc

Mesaj emoţionant, scris de Neşu şi transmis prin intermediul ProSport pentru sportul românesc

Autor: Alexandru Enciu

02.01.2012, 17:09 212

Mihai Neşu a fost unul dintre eroii lui 2011. Nu e o catalogare de marketing. Mihai chiar a fost un erou. Prin atitudine, prin modul în care a ştiut să se reinventeze, prin decizia de a ne molipsi cu încredere. Da, tocmai el, care trebuia să se hrănească din speranţa celor din jur, a ales să ofere speranţă şi încredere, aşa cum se oferă cadouri de Crăciun.


Înainte de Crăciun, ProSport l-a contactat pe Neşu prin e-mail cu o rugăminte-propunere: prin intermediul ziarului să transmită sportului românesc un mesaj pentru 2012. A răspuns în mai puţin de 20 de minute ("Mihai citeşte toate mesajele", spunea nu demult prietenul lui, George Ogăraru): "în principiu este OK. Mă voi gândi la un mesaj şi ţi-l voi trimite până pe 29 decembrie". Cu o zi înainte, mesajul era deja gata. Cu tot cu semnătură plus un emoticon-smiley! Alte vorbe sunt de prisos. Citiţi pe ProSport mesajul scris de Mihai Neşu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO