ZF 24

Mihai Păduroiu, CBRE: Ar trebui să aducem mai multe companii străine în România

Mihai Păduroiu, CBRE: Ar trebui să aducem mai multe...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.05.2016, 12:32 437
Companiile mici sunt tot mai interesate să ocupe spaţii în clădirile mari de birouri, pentru a-şi asigura o vizibilitate mai bună, este de părere Geo Margescu, CEO al companiei de dezvoltare imobiliară Forte Partners, speaker în cadrul conferinţei de real estate CEDER.
 
"Sunt firme mici care vor facilităţi şi o poziţie bună. În acelaşi ritm, există companii mari care vor să-şi consolideze poziţia în locuri mai bune", spune Margescu.
 
Chiriaşii se diversifică, astfel că, daca inainte cererea venea mai ales din domeniul IT, acum îşi arată interesul companii din domeniul auto, telecomunicaţii, FMCG.
 
Piaţa se diversifica si este pe calea cea bună. De aceea, ar trebui ca dezvoltatorii nu doar să concureze între ei pentru a atrage chiriaşi, ci să lupte împreună pentru a aduce companii noi în România", a spus Mihai Paduroiu, head of office în cadrul firmei de consultanta CBRE.
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO