ZF 24

Ministrul Cuc “se urcă pe buldozer”: Astăzi se semnează primul contract pentru autostrada Comarnic-Braşov cu o firmă specializată pe construcţia de alei, trotuare şi izolare de blocuri

Ministrul Cuc “se urcă pe buldozer”: Astăzi se semnează primul contract pentru autostrada Comarnic-Braşov cu o firmă specializată pe construcţia de alei, trotuare şi izolare de blocuri

Autor: Bogdan Alecu

02.10.2017, 14:22 5381

Astăzi la Sediul Ministerului Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc va semna contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, pe sectorul Râşnov – Cristian plus drum de legătură, sectorul fiind compus din 6,3 km de autostradă şi 3,7 km de drum naţional cu patru benzi plus separator median. Contractul este semnat de Compania Naţională de Drumuri (CNAIR) cu asocierea SC Alpenside SRL – Specialist Consulting SRL. Alpenside a avut anul trecut afaceri de 106 mil. lei, o pierdere netă de 8,8 mil. lei şi 138 de angajaţi, având ca tip de activitate “Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide”.

Practic, Compania de Drumuri începe astfel lucrările la cea mai simplă şi inutilă porţiune a viitoarei autostrăzi de pe Valea Prahovei, în condiţiile în care traficul cel mai aglomerat este în Comarnic, Buşteni, Azuga şi pe centura din Sinaia.

Totodată, Alpenside SRL, fostă Util Construct Plus, este deţinută de Florin Cristian Mihai şi a mai realizat pâă acum extinderea reţelelor subterane în Ploieşti, închidera depozitelor urbane din judeţul Călăraşi, repararea străzilor din Sectorul 4, realizarea de alei şi trotuare şi lucrări pentru creşterea eficienţei energetice a blocurilor din Sectorul 3 din Bucureşti sau demolarea şi reconstrucţia primăriei din Feteşti.

Practic, din nou compania de drumuri semnează un contract pentru o autostradă cu o companie fără experienţă în acest domeniu şi fără angajaţi suficienţi.

Astăzi, 2.10.2017, ora 15.30, la sediul Ministerului Transporturilor, în prezenţa Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, va avea loc semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia  lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) Ă 3.7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median).

Contractul va fi semnat de CNAIR S.A. cu ASOCIEREA SC ALPENSIDE SRL - SC SPECIALIST CONSULTING SRL.

 
 
AFACERI DE LA ZERO