ZF 24

Ministrul de Interne: 2016 un an încărcat, MAI şi-a atins obiectivele fixate

Ministrul de Interne: 2016 un an încărcat, MAI şi-a...

Autor: Gabriela Ghitcuta

24.12.2016, 11:02 77

"(...)Pentru Ministerul Afacerilor Interne, 2016 a fost un an încărcat de evenimente, un an al schimbărilor, al înnoirii. La final de an, putem spune însă că structurile Ministerului Afacerilor Interne şi-au atins obiectivele fixate, dintre care cele mai importante sunt asigurarea unui grad înalt de siguranţă pentru cetăţeni şi organizarea în deplină legalitate a celor două procese electorale..", se arată în mesajul transmis printr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Tudorache le-a mulţumit şi angajaţilor pentru susţinerea arătată pe perioada mandatului.

"Sunt conştient că proiectele guvernamentale pe care mi le-am asumat la preluarea mandatului nu ar fi putut fi duse la bun sfârşit fără susţinerea dumneavoastră. Apreciez în mod deosebit colaborarea excelentă pe care am avut-o în această perioadă şi vă mulţumesc pentru munca depusă în acest an. Mulţumesc în mod special angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne care rămân la datorie pentru ca toţi cetăţenii României să se bucure în linişte de aceste Sărbători. Tuturor vă doresc Crăciun Fericit cu sănătate şi bucurii şi La mulţi ani!", a mai spus ministrul de Interne.

De pe funcţia de şef al Cancelariei premierului Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache a fost numit ministru de interne la începutul lunii septembrie, după demisia înaintată de Petre Tobă ca urmare a suspiciunilor de plagiat în lucrarea de doctorat.