ZF 24

Ministrul Răzvan Cotovelea vine la ZF Mobilio ’14

Răzvan Cotovelea, ministrul societăţii informaţionale. Foto: Alexandru Hojda

Răzvan Cotovelea, ministrul societăţii informaţionale. Foto: Alexandru Hojda

Autor: Adrian Seceleanu

04.04.2014, 00:03 211

Răzvan Cotovelea, ministrul societăţii informaţionale, şi Eduard Lo­vin, director exe­cu­tiv la ANCOM, vor participa la conferinţa ZF Mobilio ’14, în cadrul căreia vor fi abordate teme precum evoluţia pieţei locale de apli­caţii şi echipamente mobile, de la con­sumul de servicii de divertisment de pe telefon şi tabletă până la shoppingul online, marketingul digital şi moda­li­tă­ţile de finanţare pentru noul val de an­tre­pre­nori din zona digitală.

Ministrul Răzvan Cotovelea va dis­cu­ta despre priorităţile mandatului său, în timp ce Eduard Lovin, director exe­cu­tiv în cadrul Au­torităţii de Re­gle­men­tare în Comunicaţii, va vorbi de­spre evoluţia pieţei locale de servicii de telefonie şi internet mobil.

Printre speakerii care participă la eve­ni­ment se numără Victor Voicu, ma­nager mana­­gementul produsului core seg­ment business la Romtelecom & Cos­mote, şi Vladimir Oane, cofon­dator al UberVu (companie cumpărată anul acesta de canadienii de la Hoot­Suite pen­tru o sumă estimată la 10 mil. euro).

Detalii pe evenimente.zf.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO