ZF 24

Ministrul Transporturilor anunţă că a fost desemnat câştigătorul pentru secţiunea Cheţani-Câmpia Turzii din Autostrada Braşov-Oradea

Ministrul Transporturilor anunţă că a fost desemnat...

Autor: Mediafax

08.08.2022, 19:09 535

A fost finalizată reevaluarea ofertelor şi desemnat câştigărorul pentru proiectarea şi construcţia secţiunii Cheţani-Câmpia Turzii din Autostrada Braşov- Târgu Mureş - Cluj- Oradea, anunţă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„A fost finalizată reevaluarea ofertelor şi desemnat câştigărorul pentru proiectarea şi construcţia secţiunii Cheţani-Câmpia Turzii din Autostrada Braşov- Târgu Mureş - Cluj- Oradea”, transmite Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor precizează că asocierea de constructori austrieci şi germani, care a câştigat licitaţia cu suma de 420,34 milioane de lei (făra TVA), are la dispoziţie trei luni pentru proiectare şi 18 luni pentru execuţia lucrărilor, după semnarea contractului.

Contractul pentru acest tronson de autostradă (cu o lungime de 15,70 km) este finanţat din fonduri europene nerambursabile, încheie Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO