ZF 24

Mircea Vlah, CEO Dumagas: Fondul de investiţii Bancroft ne-a mai dat trei ani, aşteaptă maturizarea businessului, ca să crească valoarea companiei şi apoi să facă exitul. Transportatorul de marfă a avut afaceri de 38 mil. euro în 2018, iar ţinta pentru 2019 este de 43 mil. euro

Mircea Vlah, şeful companiei Dumagas: Este nesiguranţă în piaţă. Ne sperie că nu ştim ce se va întâmpla cu dobânzile şi cu costul energiei.

Mircea Vlah, şeful companiei Dumagas: Este nesiguranţă în piaţă. Ne sperie că nu ştim ce se va întâmpla cu dobânzile şi cu costul energiei.

Autor: Mirabela Tiron

14.02.2019, 07:21 535

Dumagas, unul din cei mai mari transportatori de marfă de pe piaţă, controlat de fondul de investiţii Bancroft, a finalizat anul 2018 cu afaceri de 38 de milioane de euro şi ţinteşte pentru 2019 afaceri de 42-43 de milioane de euro.

„Este nesiguranţă şi incertitudine pe piaţa locală. Ne sperie că nu ştim ce se va întâmpla cu dobânzile şi costul energiei după introducerea taxei pe «lăcomie». Avem un depozit mare frigorific şi ne influenţează tot ce se întâmplă pe piaţa energiei, şi avem şi împrumuturi şi leasinguri, suntem în prima linie dacă vor creşte dobânzile sau comi­sioanele“, a spus pentru ZF Mircea Vlah, şeful companiei de transport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO