ZF 24

MKB Romexterra Bank devine membru al Asociatiei Brokerilor

16.06.2008, 18:10 18

Asociatia Bancherilor si-a marit numarul de membri la 59, o data cu acceptarea ca membru cu drepturi depline a MKB Romexterra Bank.

Consiliul Director al Asociatiei Brokerilor a aprobat cu unanimitate de voturi admiterea MKB Romexterra Bank ca membru, conform unui comunicat al organizatiei.

In luna mai, adunarea generala a membrilor Asociatiei Brokerilor a decis ca organizatia poate include si institutii de credit care au in oferta servicii de investitii financiare pe piata de capital.

Anterior, puteau fi membri titulari ai Asociatiei Brokerilor exclusiv societatile de servicii de investitii financiare autorizate de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) pe piata de capital din Romania. Pentru acest an, Asociatia Brokerilor a redus taxa de admitere a noilor membri la 15.000 lei.

MKB Romexterra Bank a primit, la finele lunii aprilie, aprobarea Consiliului Bursei de admitere la sistemul de tranzactionare, dupa ce in luna martie CNVM a acordat bancii calitatea de intermediar pe piata locala de capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO