ZF 24

Mobexpert incepe constructia unui centru logistic de 10 mil. euro

26.01.2009, 10:51 33

Grupul Mobexpert, liderul pietei locale de mobila, a demarat o investitie de 10 mil. euro intr-un centrul logistic la Bucuresti. Potrivit companiei, constructia se inscrie in masurile prevazute pentru optimizarea costurilor din lantul de aprovizionare.

„Prin acest nou centru logistic vom optimiza mai mult procesele de achizitie si distributie a produselor, ceea ce va veni, in primul rand, in sprijinul mentinerii pretului lor in magazine. E una din măsurile pe care le-am planuit inca din septembrie pentru a ne putea proteja cat mai bine clientul de potentialele cresteri de preturi ale produselor generate de un context economic destul de dur cu care se confrunta piata: criza financiara, evolutiile negative ale cursului de schimb, cresterea costurilor la utilitati si materii prime”, a declarat Dan Sucu, presedintele Mobexpert.

Noul centru logistic este localizat la kilometrul 21 al Autostrazii A1, Bucuresti-Pitesti, in dreptul localitatii Bolintin. Centrul Logistic Bucuresti (CLB) va avea o suprafata construita de 24.000 de metri patrati, fiind structurat in 4 corpuri de cladire independente. Suprafata totala a terenului pe care se va intinde constructia este de 62.500 de metri patrati incluzand, pe langa cele patru corpuri de cladire, si spatii de parcare pentru camioane, zona de utilitati si spatii verzi.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO