ZF 24

Moţiune de cenzură pentru guvernul Orban din partea PSD. Social-democraţii vor face mutarea în data de 17 august

Moţiune de cenzură pentru guvernul Orban din partea...

Autor: Gabriel Pecheanu

12.08.2020, 14:15 2004

Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură, a anunţat, miercuri, liderul interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu.

„S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scunfunde în incompetenţa şi hoţia patronată de Guvernul pe care îl conduceţi! Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moţiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia”, a declarat Marcel Ciolacu.

El l-a acuzat pe Ludovic Orban că nu a gestionat eficient pandemia de COVID-19, că a „sifonat banii publici pentru interesele PNL”, dar şi că nu a pregătit deschiderea anului şcolar.

„Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine! Aţi vămuit sănătatea fiecărui roman! Ca să aveţi bani pentru partid şi pentru propriile buzunare! Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Peste 800 de nereguli constatate de Curtea de Conturi. Doar în starea de urgenţă. Dumnezeu ştie ce a mai fost după... Asta este România condusă de dumneavoastră! O ţară vlăguită de resurse, cu o economie pusă pe butuci, dar cu un PNL tropăind de nerăbdare să facă alegeri! De asta vreţi alegeri cu orice preţ?! Pentru că ştiţi că orice amânare va duce la pierderea puterii! Şi, odată cu pierdere puterii, ştiţi că vă veţi pierde şi libertatea”, a mai spus social-democratul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO