ZF 24

NEPI a cumpărat mallul Promenada din Floreasca într-o tranzacţie de circa 150 de milioane de euro

NEPI a cumpărat mallul Promenada din Floreasca într-o...

Autor: Cristi Moga

31.10.2014, 13:38 3180

Fondul sud-african de investiţii NEPI, cel mai mare investitor în piaţa imobiliară locală, a realizat o nouă achiziţie de anvergură, semnând preluarea mallului Promenada din Floreasca de la grupul austriac Raiffeisen Evolution într-o tranzacţie estimată la 150 de milioane de euro.

“Tranzacţia a fost semnată astăzi”, au declarat pentru ZF surse apropiate discuţiilor. Reprezentanţii NEPI şi cei ai Raiffeisen Evolution nu au putut fi contactaţi până la transmiterea acestei ştiri.

Despre negocierile dintre NEPI şi Raiffeisen Evolution cu privire la vânzarea mallului Promenada a scris iniţial agenţia Mediafax la finalul lunii septembrie, când Martin Slabbert, CEO-ul NEPI, admitea că derulează un proces de due diligence asupra mallului din Calea Floreasca.

Potrivit informaţiilor ZF, şi grupul GTC a fost în discuţii avansate pentru achiziţia acestui mall, dar câştigători au ieşit până la urmă cei de la NEPI care şi-au dorit mai mult să aibă acest proiect în portofoliu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO