ZF 24

NEPI inaugurează mâine centrul comercial Vulcan din cartierul Rahova

NEPI inaugurează mâine centrul comercial Vulcan din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.09.2014, 11:26 1671

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) inaugurează mâine centrul comercial Vulcan Value Center din cartierul Rahova din Capitală, unde a atras chiriaşi precum Carrefour, H&M sau Domo.

Reportaj ZF: Liberty Center, primul mall deţinut de bănci, se zbate să rămână în piaţă. Cei mai mulţi clienţi sunt la cazinou

Conceptul Value Center se adresează unui public cu venituri medii, care va găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinaţie, fiind primul proiect de acest fel din Bucureşti, conform NEPI.

Parcul comercial are o suprafaţă construită de 25.750 de metri pătraţi, dintre care aproximativ 25.000 de metri pătraţi de spaţii comeciale şi peste 1.200 de locuri de parcare.

Hipermarketul Carrefour din cadrul Vulcan Value Center este al 26-lea magazin de acest tip dezvoltat pe plan local de retailerul francez.

Conform datelor NEPI, investiţia în acest centru comercial s-a ridicat la 47 de milioane de euro.  

In cadrul parcului vor deschide in total peste 50 de magazine. Odata cu deschiderea parcului industrial, NEPI va ajunge la un portofoliu de circa 330.000 metri patrati suprafata inchiriata in centre comerciale. In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City sau City Park Constanta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO