ZF 24

NNDKP include divizia de taxe în noua imagine a casei de avocatură

Ion Nestor, partener fondator al NNDKP

Ion Nestor, partener fondator al NNDKP

Autor: Claudia Medrega

02.06.2014, 00:06 341
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a decis să pună un accent mai puternic pe divizia de taxe, pe care o include în noua imagine a casei de avocatură. Integrarea diviziei de taxe în ima­ginea firmei vine ca un răspuns la strategia marilor firme de consultanţă din Big 4 (KPMG, EY, PwC şi Deloitte), care pe lângă serviciile tradiţionale oferă de câţiva ani şi servicii juridice prin intermediul unor firme afiliate.
 
Drept urmare, pasul făcut de NNDKP este de a adăuga şi cuvântul „tax“ într-un mini-rebranding al casei de avocatură, al cărei nume va fi urmat de sintagma „Legal & Tax“ în toată corespondenţa oficială a societăţii, după o perioadă şase ani în care a oferit în paralel, prin entităţi diferite, servicii de consultanţă juridică şi de consultanţă fiscală. „Este vorba despre o modificare a identităţii vizuale, un mini-rebranding. Intenţia este să comunicăm într-o manieră explicită că acum avem şi capacitatea şi intenţia să ne adaptăm cererii tot mai insistente a clienţilor de a oferi servicii integrate. Sintagma «legal & tax» va exista pe toată corespondenţa cu caracter profesional“, a declarat pentru ZF Ion Nestor, partener fondator al NNDKP, una dintre cele mai mari case de avocatură din România. NNDKP estimează că serviciile conjugate legal & tax pe care le promovează vor duce la creşterea volumului de activitate juridică şi fiscală cu circa 20% într-un an.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO