ZF 24

Noi restricţii: Purtarea măştii devine obligatorie în toate spaţiile publice din oraşul Dej

Noi restricţii: Purtarea măştii devine obligatorie în...

Autor: Petru Mazilu

07.10.2020, 12:09 101

Purtarea măştii este obligatorie în toate spaţiile publice din oraşul Dej începând de miercuri. Măsura aparţine Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi a fost luată din cauza înmulţirii numărului de cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.

Autorităţile clujene anunţă că începând de miercuri se instituie obligativitatea purtării măştii în toate spaţiile publice deschise din municipiul Dej. Măsura nu se aplică în cazul copiilor care au mai puţin de cinci ani.

„Având în vedere creşterea numărului de infectări cu SARS CoV-2 la nivelul municipiului Dej, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, a hotărât în cadrul unei noi şedinţe convocate astăzi, 07.10.2020, la Dej, o nouă măsură de limitare şi prevenire a răspândirii COVID-19 la nivelul municipiului: Începând cu data de 7 octombrie 2020, se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie de către persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul şi gura, în toate spaţiile publice deschise din municipiul Dej”, scrie în decizia autorităţilor clujene.

Respectarea măsurilor stabilite de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a tuturor prevederilor emise de alte autorităţi privind limitarea răspândirii COVID-19 va fi asigurată de către Poliţia Naţională, Jandarmeria şi Poliţia Locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO