ZF 24

Nou director de vanzari la Arval, Divizie a ArcelorMittal Construction Romania

27.07.2008, 15:30 122

Cristian Daniel Cozar este noul manager al diviziei Arval, parte a ArcelorMittal Construction Romania. Arval este divizia AMC Romania care ofera solutii arhitecturale si tehnice complete, pentru proiecte rezidentiale si industriale.

Anterior, Cristian Cozar a activat ca Project Sales Manager in cadrul companiei ICOPAL Romania si a gestionat proiecte precum Carrefour Berceni sau Auchan Militari, timp de un an. Din 2003 pana in iulie 2007, Cristian Cozar a activat ca Aria Sales Manager si ulterior ca Product & Project Manager in cadrul ACO Building Elements Division.

Noul director de vanzari Arval are background de inginer si economist. Cristian Cozar a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi, tot aici a urmat si cursurile de master in energetica. Diploma de economist a primit-o dupa ce a absolvit cursurile facultatii de Administrarea Afacerilor ale Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. Cristian Cozar a aprofundat energetica in cadrul unei burse de studiu la "Politecnico di Torino", in 1998.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO